user_mobilelogo

SOLGT

 

Dejlig studie-/singlelejlighed på 26 m2 + altan - i velholdt ejendom fra 1940. Tæt på metro og strandparken.

Her får du en indflytningsklar lejlighed i skønne, grønne omgivelser på en lukket vej, hvor du befinder dig i gåafstand til metroen på Lergravsparken St. og til de rekreative fornøjelser ved Amager Strandpark.

Du flytter ind i velholdte og velplejede omgivelser, hvor der er styr på tingene. Ejerforeningen har professionel administrator og vicevært, og du får bl.a. adgang til dejlige, grønne fællesarealer, private vaskeordninger, cykelkælder, mulighed for at blive skrevet op til nærliggende P-plads/carport og eget kælderrum. Desuden har du her lov til at holde hund eller kat.

Lejligheden har egen solrige altan mod de hyggelige grønne fællesarealer med borde-bænkesæt, og fra denne placering i stueetagen kan du indhente tilladelse til at etablere en trappe fra altanen direkte ned på plænen.

Lejligheden er indrettet med et nydeligt og funktionelt køkken og belagt med et pænt parketgulv. Du får plads til de mest essentielle møbler, og i den lille praktiske, alkovelignende vinkel kan du indrette dig med sengen eller gemme klædeskabet lidt af vejen. Desuden får du et lyst flisebadeværelse med bruseplads og håndklædevarmer.
En behagelig bolig med rigtig gode forhold.

 

Du træffer os bedst på telefonen:

Mandag - torsdag kl. 10.00 - 17.00

Fredag efter aftale

Søndag kl. 10.00 - 14.00

Kontakt adresse:

Ejendomsmæglerfirmaet Finn Lang

Rodosvej 34, 2300 København S.

Tlf. 3258 9600

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening siden 1981